c cc c

Vi følger stort set Undervisningsministeriets vejledende lektionsplan. Se den her.

Dog har vi svømning på 4. årgang, håndværk og design samt madkundskab på 5. og 6. årgang.

På 7. årgang skal der vælges et valgfag, som man skal til prøve i efter 8. klasse. Vi tilbyder Håndværk og design, madkundskab, musik eller billedkunst.

I 8. og 9. tilbydes valghold fx e-sport, fysisk træning, vild med verden m.fl. Vi samarbejder med de to skoler i Støvring samt med gymnasiet, og kan på den måde udbyde endnu flere spændende valgfag fx spansk, science, værksted og fransk.

I indskolingen og på mellemtrinnet har flere klasser udeskole. Udeskole foregår i vores smukke rammer i skoven.

Understøttende undervisning foregår på mellemtrinnet og i udskolingen midt på dagen alle ugens dage. Her er mulighed for bevægelse, fordybelse, elevsamtaler osv.